Baggrund

Baggrunden for skabelse af Tantraklub.dk

Baggrunden for skabelse af Tantraklub.dk, er oplevelsen af, at flere af mine kursusdeltager og klienter, samt venner og bekendte inden for det Tantriske miljø, gerne vil mødes, men at der har manglet egnede mødesteder.

Indtil nu har der lige som kun været 3 forskellige kategorier for mødesteder, når vi snakker det erotiske, seksuelle og undersøgende.
Nemlig deciderede sex og swingerklubber, BDSM og Kink klubber, og så inden for det Tantriske område – Melting Monday aftner og lignende.

Men nu er der for første gang i Danmark en decideret Tantraklub – et sted der er dedikeret til forskellige typer af møder imellem mennesker med en Tantrisk vinkel og et Tantrisk udgangspunkt. Et sted hvor der er mulighed for at undersøge samvær og interaktion imellem mennesker, dele erfaringer og få gode snakke om Tantra og udviklingsprocesser m.v.

På klubaftnerne i Tantraklub.dk kan voksne mennesker, uanst udgangspunkt og baggrund, nu undersøge, udforske og lege med hinanden, på måder hvor der netop er åbenhed for mange forskellige elementer og tilgange.

Det er mit ønske, at der vil blive taget godt imod dette initiativ og vi bliver rigtig mange medlemmer, så vi også får mulighed for at sætte nogle special arrangementer op med gæste undervisere m.v.

Dine tanker og idéer modtages gerne på mail til info@tantraklub.dk

❤️Thor